Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.

Monday - Friday 08:00 - 20:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+ 0800 2466 7921

office@construction.com

34th Avenue

New York, W2 3XE

Top
 

Diensten

Bouwprojecten #incontrol

RETAIL

Building Retail haar oorsprong is het verbouwen van winkels, groot en klein. Hierin draait alles om een meer dan efficiënt proces, duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken en een goed bouwteam samenstellen voor het project.

Wij verzorgen Turnkey projecten waarbij Building Retail hoofdaannemer is en wij alles in het proces uit handen nemen.

  • Strategie en propositie
  • Ontwerp en tekenwerk
  • Vergunningen
  • Projectmanagement
  • Turnkey bouwmanagement

KANTOREN

Onze kijk op verbouwingen en realisaties hebben wij door vertaald naar het verbouwen van complete kantoren. Ten opzichte van traditionele bedrijven zijn wij in staat het proces zo in te richten dat de planning enorm efficiënt is, hierbij komt onze retailervaring meer dan van pas.

Kantoorverbouwingen verzorgen wij ook Turnkey als hoofdaannemer, alle benodigde disciplines vallen als onderaannemer onder Building Retail en wij leveren op conform afspraak.

HOSPITALITY

Ook in de hospitality weten wij onze weg te vinden, van horeca gelegenheid tot hotelvleugel. Wij kunnen elk project aan: groot, klein, complete verbouwing of interne herinrichting. 

Met ons team van interieurarchitecten leveren wij een passend ontwerp op basis van de wensen en strategie, onze klanten nemen we hier volledig in mee.

SPORT

Afgelopen jaren hebben wij verschillende sportconcepten mogen realiseren, van ontwerp tot de gehele verbouwing.
Onze bouwkundige en installatietechnische kennis komt hierbij ook van pas, wij kunnen het ontwerp verzorgen en deze compleet vertalen naar realisatie.

Naadloze aansluiting van alle fases in project, daar zorgen wij voor.

Building Retail in de media

Bekijk hier ons item van het RTL programma Zo kan het ook.

“Als retailer wil je natuurlijk dat jouw winkel een toegevoegde waarde levert en om dit te realiseren is er soms een verbouwing nodig. Maar hoe pak je dit ingewikkelde en complexe proces aan? Robin Albersen en Jasper Klinkhamer van Building Retail leggen uit hoe begeleiding van een expert onnodige kosten en downtime kan besparen”.

Building Retail - Zo kan het ook